Onze partners

Slotenmaker Alarmlijn

Zoeken

Toestemming voor automatische afschrijving van Uw premie

Maak het uzelf gemakkelijk en stap over op automatische incasso. U betaalt voortaan geen herinneringskosten meer wanneer een factuur aan uw aandacht is ontsnapt. U bent altijd op tijd met betalen en bespaart op ongewenste extra kosten, wel zo makkelijk!

U kunt via een machtiging aangeven dat u de premie automatisch wil laten afschrijven. Het machtigingsformulier kunt u hieronder invullen. Zodra wij uw formulier hebben ontvangen en verwerkt, incasseren wij het bedrag van het opgegeven rekeningnummer (IBAN).

Bent u het niet eens met een automatische afschrijving? Dan kunt u het bedrag terug laten boeken via uw bank.

 

Voordelen van automatische incasso

  • Geen herinneringskosten
  • Geen omkijken meer naar het betalen van facturen
  • Altijd optijd

Machtigingsformulierlogo

Incassant ID: NL 55 ZZZ 140520330000

Waarom deze machtiging?

Als u ons met dit formulier machtigt wordt het te betalen premie bedrag, waarvoor u deze machtiging verleent, tijdig afgeschreven.

Gegevens rekeninghouderOndertekening rekeninghouderDoor ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan Herland Assurantie Adviseurs BV om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Herland Assurantie Adviseurs BV.

Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor contact op met uw bank.
Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com