Onze partners

Slotenmaker Alarmlijn

Zoeken

ZZP MKB

Het einde van het jaar nadert. Dit betekent dat iedereen weer kan kiezen bij welke verzekeraar ze een zorgverzekering afsluiten.

Bent u tevreden over uw zorgverzekering?

Als ZZP-er of MKB-er met minder dan 5 personeelsleden is er nu een mogelijkheid om via Herland Assurantie Adviseurs BV een collectieve verzekering af te sluiten bij CZ. Hieronder vindt u een knop waar u als ZZP-er rechtstreeks de verzekering kunt afsluiten bij CZ voor u en uw gezin.

Het collectiviteitsnummer is: 4832558 Dit moet u zelf invullen!!

ZZP Collectief

Wat biedt de ZZP Zorgverzekering?

ZZP Zorgcoach: helpt je sneller weer aan de slag.

CZ begrijpt dat je je als zzp’er niet kan permitteren om lang ziek te zijn. Daarom kunnen zzp’ers terecht bij hun persoonlijke ZZP Zorgcoach. De zorgcoach helpt hen in veel gevallen om snel weer aan de slag te gaan als ze ziek zijn en zorg nodig hebben. Door de inzet van de ZZP Zorgcoach wordt in de helft van alle gevallen de wachttijd of een zorgtraject gemiddeld met 18 dagen verkort. Ook voor allerlei andere vragen rondom zorg kunnen zzp’ers én meeverzekerde gezinsleden bij de ZZP Zorgcoach terecht.

ZZP Fitcheck: Inzicht in gezondheid en gezondheidsadvies.

Naast de hulp van de ZZP Zorgcoach kunnen zzp’ers kosteloos de ZZP Fit-Check doen. Deze geeft inzicht in hun gezondheid en praktische tips om gezond(er) te leven, om zo optimaal inzetbaar te blijven. Privacy is gewaarborgd. De ZZP Fit-Check wordt uitgevoerd door een onafhankelijk kennisinstituut. CZ krijgt de resultaten van de test niet te zien.

Korting op de BV en AV.

Zzp’ers krijgen 7% korting op de basisverzekering en 8% op alle aanvullende verzekeringen (ook de tandartsverzekering. De kortingen gelden voor het hele gezin.) Verzekerden, die de ZZP Zorgverzekering hebben afgesloten, krijgen van de ZZP Zorgcoach een welkomstcall. Daarin legt de ZZP Zorgcoach de verzekerde uit wat zij voor hem of haar kan betekenen.

 

Wat biedt de MKB-Mantel Zorgverzekering?

De premies van de MKB-mantel zijn zowel voor U en uw eventuele partner, kinderen, personeelsleden en hun eventuele gezinnen.

In de MKB-mantel bieden wij 7% korting over de basisverzekering aan en 10% collectiviteitskorting over de collectieve aanvullende premies.

De collectieve aanvullende verzekeringen zijn uitgebreider dan onze individuele aanvullende verzekeringen. Zo is bijvoorbeeld orthodontie voor verzekerden tot 22 jaar in de aanvullende collectieve tandartsverzekering 100% en onbeperkt verzekerd (géén medische selectie!) extra vergoedingen voor fysiotherapie, griepprik en preventief onderzoek.

Enkele voordelen voor de werkgever met een collectieve CZ zorgverzekering:

Werkgevers met een CZ collectieve zorgverzekering kunnen kosteloos de CZ-Zorgmakelaar inschakelen. De werkgever mag (als de werknemer toestemming verleent) ook de Interventie Expert inschakelen voor de werknemers die niet bij CZ verzekerd zijn!